Image of Jean Dujardin

Jean Dujardin

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Jean Dujardin (born 19 June 1972 in Rueil-Malmaison) is a French actor and comedian. Description above from the Wikipedia article Jean Dujardin, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Lire biographie sur tmdb | Lire biographie sur Wikipedia
Né:
Jun 19, 1972 Dans Paris, France
Crédits Movie / TV :
61
Apparu en premier:
Dans le movie Le petit joueur
Dernier projet:
Film Transformers: The Last Knight 2017-06-21
Connu pour
Poster of Monuments Men
Poster of Le Loup de Wall Street
Poster of The Artist
Poster of Hellphone
Filmographie
Film Le petit joueur 2018
Film Transformers: The Last Knight Desi 2017-06-21
Film Sahara Georges (voice) 2017-02-01
Film Chacun sa vie Jean, le commissaire 2017-03-15
Film Transformers: The Last Knight None 2017-06-21
Film Un Homme à la hauteur Alexandre 2016-05-04
Film Brice 3 Brice de Nice 2016-10-19
Film Супер Брис Brice Agostini, dit Brice de Nice 2016-11-10
Film The Connection Pierre Michel 2015-05-15
Film Un + Une Antoine Abeilard 2015-12-09
Film La French Pierre Michel 2014-12-03
Film Le Débarquement 2 2014-01-05
Film Monuments Men Jean Claude Clermont 2014-01-24
Film The Monuments Men Jean Claude Clermont 2014-02-07
Series Le débarquement Various Characters 2013-01-18
Film Le Débarquement 2013-01-17
Film Möbius Moïse / Grégory Liubov 2013-02-27
Film The Wolf of Wall Street Jean Jacques Saurel 2013-12-25
Film Мёбиус Moïse 2013-03-21
Film Le Loup de Wall Street Jean-Jacques Handali 2013-12-25
Film 9 mois ferme La traducteur langage des signes 2013-10-16
Film Villain Auditions Himself 2012-02-07
Film The Artist George Valentin 2012-01-20
Film The Orange British Academy Film Awards Himself 2012-02-12
Film Jean Dujardin's Cigarettes Himself 2012-02-28
Film Les infidèles Fred / Olivier / François / Laurent / James 2012-02-29
Film Право на 'лево' Fred / Olivier / François / Laurent / Jean-Michel / James 2012-04-19
Film Неуловимый Люк Lucky Luke 2011-08-04
Film The Artist George Valentin 2011-05-15
Film Belmondo, itinéraire... Himself 2011-05-18
Film 55th BFI London Film Festival Himself 2011-10-12
Film Touch of Evil The Hothead 2011-12-06
Film The 2011 European Film Awards Himself - Nominee 2011-12-03
Film Le Bruit des glaçons Charles Faulque 2010-08-25
Film Les petits mouchoirs Ludo 2010-10-20
Film Маленькие секреты Ludo 2010-10-20
Film Un balcon sur la mer Marc Palestro 2010-12-15
Film OSS 117 - Rio ne répond plus Hubert Bonisseur de la Bath, OSS 117 2009-04-14
Film OSS 117: Lost in Rio OSS 117 2009-10-08
Film Lucky Luke Lucky Luke 2009-10-21
Film 99 Франков Octave Parango 2008-02-14
Film Un homme et son chien L'ouvrier 2008-11-13
Film Cash Cash 2008-04-23
Film Отпетые мошенники Cash 2008-08-07
Film Stéphane Guillon - Portraits au vitriol - 1re salve Jean Dujardin 2008-10-07
Film Contre-enquête Richard Malinowski 2007-03-07
Film Hellphone Warrior in cellar 2007-03-28
Film 99 francs Octave 2007-09-25
Film Les Nous Ç Nous font leur cinéma 2006-09-12
Film OSS 117 : Le Caire, nid d'espions Hubert Bonisseur de La Bath, alias OSS 117 2006-04-05
Film Brice de Nice Brice de Nice 2005-01-01
Film Il ne faut jurer de rien ! Valentin 2005-09-28
Film L'amour aux trousses Franck 2005-06-29
Film Le Meilleur des Nous Ç Nous 2005-11-02
Film Le Convoyeur Jacques 2004-04-14
Film Les Dalton Le Cow-Boy Vanneur 2004-12-08
Film Mariages Alex 2004-04-21
Film Bienvenue chez les Rozes MG 2003-04-02
Film Toutes les Filles sont Folles Commissaire Lorenzi 2003-03-30
Series Un gars, une fille Jean 1999-10-11
Series Un gars, une fille Jean 'Loulou' 1999-10-11